Connect with us

Történelem

Egy veretlen szezon – Az 1972-es Dolphins története II

Az első részben felelevenítettük, hogyan szerezte meg a csoportgyőzelmet a történelem egyetlen veretlen bajnok csapata, az 1972-es Miami Dolphins. Most az eddig utánozhatatlan szezon második felével, a rájátszással és a Super Bowl győzelemmel folytatjuk (Jarred írása).

Week 11

Saint Louis Cardinals(2-7-1) at Miami Dolphins(10-0) – STL: 10 MIA: 31

 

A Cardinals csapatát egy Monday Night Football keretein belül fogadta a Dolphins, és a nagy látványosságnak köszönhetően Morrall a legjobb játékát játszotta aznap. A szezon során először eljutott a 200 passzolt yardig(210) és 2 TD passz mellett ezúttal nem adta el a labdát. Mivel a passzjáték működött, ezért nem volt szükség nagy futójátékokra. Ennek köszönhetően a Dolphins futótriója ezúttal nem tett meg 200 yardot földön. Csak 194-t. De mivel két cserefutó is 3-3 yardot szerzett még, ezért végső soron ezen a meccsen is összejött a 200 futott yard. A Cardinals nem volt kihívás a Miami számára. A Dolphins védelem 6 labdavesztésbe is belehajszolták az ellenfél támadósorát, és végül magabiztosan arattak újabb győzelmet, ezúttal főműsoridőben.

Week 12

Miami Dolphins(11-0) at New England Patriots(2-9) – MIA: 37 NE: 21

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!