Connect with us

Hír

Elliott rekordot dönthet

Zeke Elliott valósággal berobbant az NFL-be. Hiába az elit támadófal, a játékokat ettől függetlenül meg kellett csinálni, rá pedig nem lehetett panasz. Most a Broncos ellen történelmet írhat.

 

 

Az egyetlen játékos, akinek ezidáig sikerült egymás után 15 meccsen is legalább 80 yardot futnia, az a Raiders korábbi futója, Marcus Allen (Super Bowl győztes, Super Bowl MVP, Alapszakasz MVP, OROY, 12 243 futott yard, 5000+ elkapott yard és 144 TD ). A Hall of Famer játékos az 1985-ös szezon negyedik meccsén kezdte a sorozatot, ami az 1986-os szezon második meccséig tartott. Elliott ezt a rekordot állította be az első héten a Giants ellen. Most, ha a Broncos ellen is fut legalább 80 yardot, akkor ő lehet az első játékos az NFL történetében, akinek sikerült 16 egymás utáni meccsen is elérni a 80+ yardos határt.

 

Zeke újoncként 51 yardot futott az első meccsén, majd utána minden meccsen legalább 80-at. A 17. héten pihentette őt a csapat, a Packers elleni 125 yardos PO meccsét pedig nem számítják bele a statisztikába (ahogy egyébként Allen meccsét sem).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!