Connect with us

Érdekességek

Fitzgerald egyre feljebb mászik az örökranglistákon

Larry Fitzgerald elképesztő produkcióval rukkolt elő a Cowboys elleni hétfő esti rangadón, 13 elkapást mutatott be, 149 yardot szerzett és egy TD is került a neve mellé. A Cardinals legjobb és legmegbízhatóbb célpontja még 34 évesen is, egy élő legenda. Most a Hall of Fame rezuméjához ismét hozzáadott egy kicsit, hiszen feljebb mászott az örökranglistán.

 

 

Ezen a héten az elkapott yardok voltak soron, hiszen lehagyta Marvin Harrisont és mostantól neki van a 8. legtöbb elkapott yardja karrierje során, szám szerint 14.633. A következő célpont Steve Smith, akit már jövő héten megelőzhet, ehhez mindössze 98 yardra lesz szüksége. Ha kicsit előre tekintünk, akkor a szezon során akár a dobogóra is felállhat Fitzgerald, hiszen a harmadik helyen Randy Moss áll 15.292 yarddal, de egy elképesztő szezonnal a második helyen 15.934 yarddal tanyázó Terrell Owens is befogható lenne, habár ehhez feltehetőleg még egy szezonra szüksége lenne a Cardinals legendájának.

 

Az elkapásokat tekintve már most is a dobogón helyezkedik el Fitz 1.147-tel, de Tony Gonzalez befogásához közel 200 elkapás kéne, ez idén biztos nem lesz meg. Az elkapott touchdownok még egy érdekes kérdés, hiszen jelenleg 105-tel a nyolcadik helyen áll, előtte hat hatpontossal Tony Gonzalez, héttel Antonio Gates áll.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!