Connect with us

Hír

Flacco: jó dolog nyerni ezzel az offense-zel, csak játszani benne nem

Flacco már nem a hátából jövő fájdalmat érzi, hanem amit az unalmas gameplan ad neki. A Ravens egy ultrakonzervatív stílussal is 20-0-ra ütötte ki a Bengalst, na de ki élvezi akkor a meccset? Flacco a második félidőben nem teljesített sikeres passzt, mégis nyertek, ilyenre hat éve nem volt példa. Persze ezt Flacco is tudja.

Őszintén szólva nem volt valami élvezetes a támadójátékunk. 9/17 voltam, és százvalamennyi yardot dobtam. Ez nem annyira mókás. Inkább dobnék 350 yardot és nyernék 42-0-ra, nem 20-0-ra. Persze nyerni is élvezet, és ez a lényeg.

Flacco dobott szépet és csúnyát is. Előbbire példa az utolsó sikeres passza, amikor egy rövid útvonallal 48 yardos TD-hez juttatta Jeremy Maclint, miközben hét emberes blitzet kapott.

 

Ugyan Flacco nem élvezte a meccset, ez valószínűleg senkit sem érdekel. Egy sérülésből való visszatérést nem szabad túltolni egy amúgy is lesimázott helyzetben. Az állapotára amúgy nem lehet panasz, brutális ütéseket kapott, egyszer még agyrázkódásra is vizsgálták, de nem fetrengett, egyből felkelt, és folytatta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!