Connect with us

Hír

Glennon eleget tesz, hogy a Bears nyerni tudjon

Kisebb meglepetésre a Bears legyőzte a Pittsburgh Steelers csapatát, ezzel pedig kicsit tisztább lett az ég a csapat feje felett. Az edző és irányítóváltásos hangok ilyenkor mindig kicsit elhalkulnak és mindenki teljes mellszélességgel a jelenlegi gárda mögött áll. Jordan Howard ezt erősítette meg egy interjúban.

 

 

Senki nem gondolja azt az öltözőben, hogy szükség lenne edzőcserére és mindenki Mike Glennon mögött áll. Őt nevezte ki az edző kezdőnek és ez így van jól.

 

Tény, hogy Glennon nem irányít katasztrofálisan, de a bizonytalanság érezhető a játékán. Ezek felül nem képes olyan klasszis teljesítményre se, hogy a hátára vegye a csapatot, ha senkinek nem megy. Egy megbízható futójáték mögött azonban képes lehet elmanagelni a mérkőzéseket.

 

Ezt tette most hétvégén is, ahol mindössze 15 jó passza volt és 101 yardot haladt, 1 touchdown kíséretében, ráadásul csak egyszer adta el a labdát. Ezen a meccsen a Bears 220 yardot futott, ami elég volt a győzelemhez. Ez a győzelem a Steelers ellen jól mutat, de kérdés ha ugyanez a találkozó vereséggel végződött volna, akkor a 101 yard, 1 TD, 1 INT szintén pozitívan mutat-e.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!