Connect with us

Hír

Goff végre úgy játszik, ahogy egy 1/1-esnek illik

Jared Goff szörnyű első éven van túl. Teljesítménye kritikán aluli volt és ez alól még az is csak részben mentesíti, hogy az edzői gárda teljesen alkalmatlan volt a csapat managelésére. Idén kapott egy fiatalos, támadó felfogású főedzőt és máris úgy játszik, ahogy sokan remélték tőle. Beérni látszik a volt első választott.

 

 

Már a Colts elleni szezonnyitón is jól játszott, valamint átlépte a 300 passzolt yardot, most éjjel a San Francisco ellen ismét bizonyított és megközelítette ezt a határt. Ami még fontosabb, hogy nagyon pontosan játszott, 28 passzából 22 is elkapást eredményezett és nem utolsó sorban győzelmet.

 

Ezzel a két pontgazdag mérkőzéssel pedig a Rams már most több szerzett pontnál jár, mint Goff tavalyi hét mérkőzésén. Ami szintén fontos a passzolt yardokon és a szerzett pontokon kívül, hogy Goff sokkal otthonosabban, magabiztosabban mozog a zsebben, a 49ers ellen például nem sackelték, ami nem csak a támadófal remeklésének, hanem az ő ütemérzékének és mozgásának is köszönhető. Tavaly már szinte eljutottunk odáig, hogy meg kellett kérdőjeleznünk, hogy mit láttak Goffban az emberek, de idén kezdi megcsillogtatni valódi tehetségét, ennek pedig nem csak a Rams fanok örülnek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!