Connect with us

Hír

“Haden kivágása az eddigi legnehezebb döntésem volt”

Vannak döntések, amik meghozatala rengeteg fájdalommal jár, ilyen volt Sashi Brown számára Joe Haden kivágása is. A Browns futball ügyeiért felelős igazgatója egy helyi lapnak elmondta, hogy ez volt élete eddigi legnehezebb döntése, amit a jelenlegi pozíciójában meg kellett hoznia.

 

 

Hadent szerdán vágta ki a Browns azt követően, hogy nem sikerült sem megfelelő cserepartnert találni, sem megegyezni a játékossal, hogy csökkentsék a fizetését 11.1 millió dollárról 7 millióra. A cornerback azonban nem maradt sokáig csapat nélkül, a Pittsburgh Steelers kapva kapott a lehetőségen és három évre, 27 millió dolláros szerződést – melynek garantált tartalma egészen véletlenül pont 7 millió dollár – kötött Hadennel.

A Browns nem feltétlen akart megválni kétszeres Pro Bowler játékosától, aki hét éven keresztül szolgálta a franchise-t, de a csapat érdekei azt kívánták, hogy ezt a lépést kell meghozni a szebb jövő érdekében.

Nagyon hosszú időt töltött a szervezetnél és nagyon sokat is jelent számunkra, egy nagyszerű játékost vesztettünk vele. Ezekkel a srácokkal személyes kapcsolatot is kialakítasz ennyi idő alatt, ez hozzátartozik a munkádhoz. Azonban vannak (és lesznek még) döntések, amiket meg kell hoznunk az előrelépés érdekében, de biztosan állíthatom, hogy ez volt az eddigi legnehezebb számomra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!