Connect with us

Hír

“Haden kivágása az eddigi legnehezebb döntésem volt”

Vannak döntések, amik meghozatala rengeteg fájdalommal jár, ilyen volt Sashi Brown számára Joe Haden kivágása is. A Browns futball ügyeiért felelős igazgatója egy helyi lapnak elmondta, hogy ez volt élete eddigi legnehezebb döntése, amit a jelenlegi pozíciójában meg kellett hoznia.

 

 

Hadent szerdán vágta ki a Browns azt követően, hogy nem sikerült sem megfelelő cserepartnert találni, sem megegyezni a játékossal, hogy csökkentsék a fizetését 11.1 millió dollárról 7 millióra. A cornerback azonban nem maradt sokáig csapat nélkül, a Pittsburgh Steelers kapva kapott a lehetőségen és három évre, 27 millió dolláros szerződést – melynek garantált tartalma egészen véletlenül pont 7 millió dollár – kötött Hadennel.

A Browns nem feltétlen akart megválni kétszeres Pro Bowler játékosától, aki hét éven keresztül szolgálta a franchise-t, de a csapat érdekei azt kívánták, hogy ezt a lépést kell meghozni a szebb jövő érdekében.

Nagyon hosszú időt töltött a szervezetnél és nagyon sokat is jelent számunkra, egy nagyszerű játékost vesztettünk vele. Ezekkel a srácokkal személyes kapcsolatot is kialakítasz ennyi idő alatt, ez hozzátartozik a munkádhoz. Azonban vannak (és lesznek még) döntések, amiket meg kell hoznunk az előrelépés érdekében, de biztosan állíthatom, hogy ez volt az eddigi legnehezebb számomra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!