Connect with us

Hír

Irsay: Luck valószínűtlen, hogy játszik az első héten

Andrew Luck állapota körül továbbra is csak kérdőjelekkel találkozunk, de ahogy közelít a szezon, úgy válik egyre biztosabbá, hogy az első héten nem áll majd a Colts rendelkezésére, amit most a tulajdonos Jim Irsay is egyre inkább erősítenek. Már csak az a kérdés, hogy vajon hány meccsre kell őt nélkülözni?

 

 

Hivatalosan nem jelentette ki, hogy Luck nem lesz bevethető, de a jelek arra utalnak, hogy nagy valószínűséggel nem fog megtörténni a pályára lépése, vagyis a Rams ellen Scott Tolzien vezetheti majd a támadásokat. Lucknak egy porcleválás következtében voltak óriási fájdalmai a vállában a tavalyi szezonban, ennek ellenére végignyomta az évet sérülten is, de januárban elengedhetetlen volt az orvosi beavatkozás, a rehabilitációja azonban a vártnál lassabban halad.

 

Hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia, azt egyelőre nem tudni, a Colts viszont úgy tervezi, hogy Luckot leveszi majd a PUP listáról az első hét előtt. Ez azért fontos, mert ha ott marad, akkor az első 6 meccsen garantált hogy nem lép pályára, így viszont bármikor bevethetik, amint teljesen felépült. Most már csak arra várunk, hogy kiderüljön mikor jön el ez a pillanat, mert nélküle vajmi kevés esélye van a Coltsnak meccseket nyerni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!