Connect with us

Hír

Jacoby Jones Ravenként vonul vissza

A Baltimore Ravens saját Twitterén jelentette be, hogy Jacoby Jones, aki utoljára a Steelers mezében játszott NFL meccsen, egy napra aláír a csapathoz és Ravenként vonul vissza.

 

 

Jones 2007-ben harmadik körös volt, a Texans választotta ki. Elkapóként nem sok vizet zavart, egész karrierje alatt csak 2700 yard és 14 TD jött össze neki elkapásból, viszont visszahordóként parádés volt. 2012-ben igazolt a Ravenshez és kis túlzással nyert egy Super Bowlt a csapatnak.

 

Az alapszakaszban szerzett egy 108 yardos kickoff TD-t a Cowboys ellen, majd egy 105 yardosat a Raiders kárára, így ő lett az első játékos, aki egy szezonban két 105+ yardos visszahordott TD-t szerzett. Később volt egy 63 yardos punt return TD-je, amivel 13-10-re megnyerte a meccset a Steelers ellen. A szezon után Pro Bowler és All Pro lett, majd a rájátszásban is hozta a kiváló formáját.

 

Először is ő egyenlített a Broncos ellen az utolsó pillanatokban egy 70 yardos TD-vel, majd a Super Bowlon volt egy 109 yardos visszahordott TD-je (minden idők leghosszabbja rájátszás meccsen) és egy 56 yardos elkapott TD-je két ember között. Bár Joe Flacco lett az MVP, Jones legalább annyit tett hozzá a sikerhez.

 

Mindössze három évig volt Raven, 2015-ben aztán a Chargershez igazolt, majd szezon közben játszott egy kicsit a Steelersben is. 2015-óta nem lépett pályára NFL meccsen, most azonban Ravenként vonulhat vissza.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!