Connect with us

Hír

Jaylon Smith kezdhet a Cowboysban!

20 hónappal súlyos térdsérülését követően Jaylon Smith tétmérkőzésen is bemutatkozhat az NFL-ben, ráadásul akár kezdőként is!

 

 

Smith elképesztő tehetség volt az egyetemen, egyenesen top 10-es játékosnak várták a drafton, annyira sokoldalú linebackernek számított. Ám január 1-én, utolsó egyetemi meccsén súlyos térdsérülést szenvedett, amire ráment a draftpozíciója és rookie szezonja is egyaránt. Sokáig úgy tűnt, hogy a karrierje is, ám ez szerencsére nem történt meg, hiszen Smith játékra kész állapotban van a Giants elleni idénynyitóra.

 

Korábban volt arról szó, hogy még annak ellenére sem kezd, hogy az alapesetben kezdő MLB, Anthony Hitchens kiesett a teljes 2017-es szezonra, de az edzői stáb őt felkészültebbnek tartja mint Justin Durantet a posztra, hiszen Smith többet volt a pályán az előszezon során, de valószínűleg cserélgetni fogják majd őket. Ha sikerül beváltania a hozzá fűzött reményeket, és nem rakoncátlankodik tovább a térde, akkor Sean Lee-vel brutális párost fognak alkotni a Cowboys linebackersorában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!