Connect with us

Hír

Jeffery: A játékom fog beszélni a szám helyett!

A Philadelphia Eagles rögtön egy csoportrangadóval kezdi a 2017-es szezont, méghozzá a Washington Redskins ellen. Utóbbi mindig különleges pikantéria az ellenfél elkapóinak, hiszen a liga egyik legnagyobb trash talkere, Josh Norman ellen nézhetnek farkasszemet, Jeffery azonban nem akar belemenni a szájkaratéba.

 

 

Jeffery már tavaly is élvezhette Norman szeretetét amit a vele szemben álló elkapóinak nyújt, hiszen a Bears színeiben az előző alapszakasz 16. fordulójában összemérhették erejüket, akkor 5 elkapásból 92 yardot szerzett róla. Nem is nagyon állna bele Norman szájcséplésébe, ami látva mennyire kikészítette tavaly Odell Beckham jr.-t, bölcs döntésnek tűnik, helyette inkább az előbbihez hasonló számokat szeretne produkálni ellene, immáron Eagles felszerelésben.

 

Én csak ki akarok menni a pályára és focizni, nem érdekelnek a többi marhaságok. Hagyom, hogy a teljesítményem beszéljen helyettem, aztán akkor majd neki kell magyarázkodnia.

– mondta Jeffery.

 

Carson Wentz tavaly nem bővelkedett jól teljesítő elkapókban, Jeffery érkezésével ez talán megváltozhat. Sokáig Brandon Marshall árnyékában és a megannyi sérüléssel nem tudott kiteljesedni, pedig remek képességű elkapó, amit már tavaly is megmutatott, idén azonban szeretné elkápráztatni új közönségét.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!