Connect with us

Hír

Jöhet az irányítócsere Chicagóban?

Mike Glennon ismét nem játszott valami jól a Packers elleni rangadó alkalmával, négy turnover is a nevéhez fűződik, amiből a két interception kifejezetten csúnya volt. John Fox viszont továbbra sem volt hajlandó beküldeni az újonc Mitch Trubiskyt, még garbage time-ban sem, mikor már minden mindegy volt. Ez viszont akár meg is változhat jövő hétre, Fox nem zárta ki ennek a lehetőségét.

 

Nagyon sok változást kell eszközölnünk. Minden lehetőséget meg fogunk vizsgálni [az irányítókkal kapcsolatban].

 

Glennon 8 turnovernél jár négy meccs alatt, ezzel utolérte DeShone Kizert, aki három forduló után vezette a turnover-listát az NFL-ben. A Bears sokat fektetett Glennonba (3 év, $45 millió), de aztán a drafton sokat fektettek Mitch Trubiskybe is, hiszen felcseréltek érte 1/2-re.

 

 

Azt meg kell jegyezni, hogy a Bears offense nem segíti ki Glennont, hiszen konkrétan össze van kukázva az elkapósor, de nehéz elképzelni, hogy hosszútávon ne lenne jobb megoldás betenni Mitch Trubiskyt, aki nagyon jól mutatott az előszezonban, úgy tűnt, készen áll a bevetésre, még ha nyilvánvalóan sokat is kell még tanulnia és fejlődnie.

 

Szerintem nem lesz még csere, John Foxtól nagyon testidegen lenne egy újonc irányítót a mély vízbe dobni, pedig lehet, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy megmentse a saját állását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!