Connect with us

Hír

JPP: Ezt meg kell nyernünk!

Nemrég a Giants defensive end Jason Pierre-Paul még arról beszélt, hogy a csapat veretlenül zárja majd az évet. Mi és sok szakértő is úgy gondolta, hogy ez lehet a Giants nagy éve akkor is, ha a támadófal nem az igazi. Azonban két hét után két vereséggel áll a csapat, az offense eddig siralmas, most pedig a csoportrivális, egyelőre jobbnak tűnő Eagles ellen kell idegenben játszani.

 

 

Őszintén, ezt muszáj megnyernünk. Tudjuk, hogy szükségünk van erre a meccsre. Nem tudom elképzelni magunkat 0-3-as csapatként.

 

Valami ilyesmi járt Chester és Balentin fejében is, amikor a Giantsre tippeltek a szerkesztőségi tippjátékban. A Giants védelme ugyanis még mindig elit, az offense-ben rengeteg tehetséges skill player van, csak ugye Eli Manninget és a támadófalat kellene valahogy rendbe szedni. Erre azonban nincs sok idő, három vereség után szinte borítékolható, hogy nem lesz meg a rájátszás a csapatnak, emiatt JPP szerint úgy kell játszani vasárnap, mintha az maga a Super Bowl lenne:

 

Úgy kell kimennünk a pályára, mintha a döntőben játszanánk. El kell felejteni a maradék 14 meccset, ami még hátra van és csak a győzelemre kell koncentrálni.

 

 

Azt persze JPP sem tagadta, hogy az offense nem a legjobb. Szerinte azonban Eli Manning még mindig egy nagyszerű irányító, a támadók között pedig annyi a tehetség, hogy már tényleg csak össze kellene állnia az egységnek, és egyáltalán nem lesz meglepve, ha az Eagles ellen remekül fog játszani mindenki.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások