Connect with us

Hír

Justin Houstonnak megvan a módszere Tom Brady ellen

Már csak párat kell aludni, és kezdődik az NFL 2017-es idénye a tavalyi AFC 1. és 2. kiemelt között, szóval kívánni sem lehetett volna jobb kezdést! A címvédő Patriots számít favoritnak, de Andy Reidék szeretnének borsot törni Bradyék orra alá. Justin Houston pedig már tudja is, hogyan fogja ezt véghez vinni.

 

 

Houston egészen elképesztő teljesítmény tud nyújtani nyomásgyakorlásban, és bár nem ma volt, de összejött neki egy 20+ sackes szezon is. Az utóbbi években azonban rendre sérüléssel bajlódik, ami gátolja őt a jó teljesítményben, most viszont készen áll a startra. Meg is kérdezték tőle, hogy mégis mi az a terv, amit kiötlött a klasszis irányító ellen.

 

A válasz egyszerű: meg kell ütni.

 

Nem vitte túlzásba az indoklást, de igaza van: Bradyt folyamatosan nyomás alatt kell tartani, bár még ez sem feltétlen elég ahhoz hogy kizökkentsék, tekintve hogy mennyire jól kezeli a nyomásokat, valamint a támadófal is remekül asszisztál az ő védelméhez. A Chiefs egyetlen sansza erre az lehet, hogy talán még a szezon elején nincs felpörögve a Pats O-Line, ami általában sok támadófalra igaz a szezon kezdetekor – csakhogy ebben bízni azt figyelembe véve, hogy Bill Belichick az edző, elég merész. A Chiefs részéről tisztában vannak vele, hogy ha csak egy valaki hibázik a pályán lévő 11 játékos közül, akkor azt könyörtelenül ki fogják használni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!