Connect with us

Hír

Kerley örül, hogy visszatérhet a Jetsbe

Jeremy Kerleyt azok után, hogy nemrég hosszabbítottak vele, a végső keretszűkítést követően kivágta a 49ers. Most visszatért a Jetshez, amire nagyon vágyott, ugyanis sosem akart onnan eljönni.

 

 

Kerley a 2011-es és a 2015-ös szezon között játszott a Jetsben, nem hozott kiemelkedő számokat (leszámítva a 2012-es szezonját), de szorgos iparosként munkálkodott Rex Ryan kezei alatt. Ám miután Ryant és stábját 2015-ben menesztették, az új rezsim már nem értékelte Kerley munkáját. A 2015-ös szezonban mindössze 26-szor vették célba, Chan Gailey, az új támadókoordinátor ugyanis nem vele képzelte el a támadósort, így kivágták, de mindössze egy szezon után visszatért oda, ahonnan el sem akart jönni.

 

Chan a saját elképzelései szerint akarta irányítani a támadósort, amikbe én nem fértem bele, de most hogy ő nincs itt, talán már nekem is több lehetőség juthat a csapatnál. Az utóbbi másfél évben egyszer elcseréltek és kétszer kivágtak, így reménykedem benne, hogy most már rendbejönnek a dolgaim. Szeretem New Yorkot, szeretem a Jetst, örülök hogy ilyen hamar visszatérhettem.

 

Kerley bár csak nemrég érkezett, mégis nagy szerepet kaphat akár az első héten is, ugyanis ő a legtapasztaltabb elkapó jelenleg a rosteren. A teljesen új elkapósorban ő és Jermaine Kearse lehet a húzónév, akik megkönnyíthetik Josh McCown dolgát a passzjátékok során.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!