Connect with us

Hír

Két hét alatt kezdő lett Brissett

Jacoby Brissett a Colts kezdője az Arizona Cardinals ellen. nagyon pörgős időszakon van túl a fiatal játékos és ez lehet, hogy csupán a kezdet!

Scott Tolzien annyira gyatrán teljesített a Rams ellen, hogy inkább bedobják a mély vízbe a fiatal játékost. A főedző Chuck Pagano pánikhangulata teljesen érthető. Az állása nagy veszélyben van a sorozatos bénázások miatt. Ugyan van egy korszakos tehetségük Luck személyében, de mivel egyszerűen képtelen egy jó falat elé tenni, állandóan sérült. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a szeptembert biztosan kihagyja.

Brissett pedig még csak ugyan második évét kezdi profiként, nagyon érdekes nyitányt sikerült produkálnia. Brady eltiltása és Garoppolo sérülése miatt kezdhetett két meccsen a Patriots színeiben és nyert végül bajnoki címet. A holtszezonban pedig olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Garoppolot elcserélik és ő lesz majd Brady örököse (hiszen még sokáig olcsón megtartható és tanulhat minden idők egyik legnagyobbjától). Nem így történt…sőt. A végső keretszűkítés előtt elcserélték Indianapilisba. Most pedig ő lesz a kezdő. A történetének következő fejezete pedig majd a Cardinals ellen a pályán fog megíródni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!