Connect with us

Hír

Ki az a hülye, aki otthagy egy Super Bowlt?!

Emlékeztek arra, amikor az 51. Super Bowl után azt a címet adtam az összefoglalónak, hogy “Aki hülye, haljon meg”. Talán durva volt, de én se a Falcons szurkolókat, se a Patriots szurkolókat, sem senkit nem akartam megbántani. Igazából a Patriotsnak szurkoltam a meccsen, de nagyon sajnáltam a Falconst, az egész jelenségről pedig ez a mondat jutott eszembe.

 

 

A döntő olyan volt, mint a Gyűrűk Ura finálé Frodóval (Patriots) és Szméagollal (Falcons). A Végzet Hegyében (Super Bowl) egymásnak feszültek, Szméagol megszerezte a gyűrűt, a kezében volt. Erre mit csinál az idiótája? Elkezd ugrálni a szakadék szélén, beleesik a lávába, Frodóból pedig (végül is megérdemelten) hős lesz. Na de ki az a hülye, aki Frodó leharapott ujja után feláll és kisétál a moziból?

 

Nem lehetett könnyű a Patriots szurkolóknak. Én már csak tudom, voltam Londonban a Lions-Falcons meccsen, amin 20-ra vezetett a Falcons az első félidő után. Mondanom sem kell, nem voltam boldog. De hát elrepültem Londonba, kifizettem a jegyet (aminél a Super Bowl belépő alsó hangon 100-500-szor is drágább lehet), és lehet, hogy csúnyán kikap a csapatom, de hát ha megvertek volna sem, mentem volna ki a stadionból. Meg is lett a jutalmam, hisz a Lions fordított és nyert.

 

Azok a Patriots szurkolók, akik élőben látták a mérkőzést, életük egyik, ha nem legnagyszerűbb élményét élték át. Azok pedig, akik a főnök vagy bármi más miatt idő előtt otthagyták a Super Bowlt (!), hát, Szméagol:

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!