Connect with us

Hír

Kizer egyik legnagyobb rémálma vált valóra a Ravens ellen

A Browns évek óta szenved az irányítóhelyzettel. Hol megsérül a kezdő QB-jük, hol egyszerűen csak bűn rossz, hol nincs megfelelő gameplan és kiszolgáló személyzet. Idén úgy tűnik DeShone Kizer személyében találtak egy tehetséges, fiatal játékost, erre Kizernek is ki kellett állnia a Ravens ellen. Ennek az oka pedig Kizer egyik legnagyobb félelme volt. Mégpedig az hogy mérkőzés közben tör rá a migrén.

 

 

Dobtam egy labdát Rashard Higgins felé, aztán azt vettem észre, hogy homályosabban látok. Az elmém sem volt teljesen tiszta. Utána az egyik passzomat leütötték majd dobtam egy picket. Éreztem hogy le kell jönnöm.

 

Hue Jackson is megerősítette, hogy különösen zavart volt Kizer.

 

Amikor odajött hozzám nem teljesen értettem mi történik. Aztán azt mondta, hogy lüktet a feje, nem mehetett vissza a pályára. Meg kellett nézetnünk, mert bár nem volt soha agyrázkódása, de mindekképp meg kellett vizsgálni mi is a pontos baj. Kiderült migrénje van, aztán később vissza is tudott menni.

 

Elég furcsa szerencsétlenség ez, de semmiképp nem jó előjel Kizer számára, hogy mérkőzés közben egyszer csak előjött. Ennek ellenére edzői elmondása szerint nem fenyegeti semmi a kezdő pozícióját, így ha nincs komolyabb baja, akkor jövő héten ő fog kezdeni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!