Connect with us

Hír

Lacy: Hiba volt a fogyások utáni bónusz kiharcolása

Mint ahogy azt már bizonyára sokan tudjátok, Eddie Lacyt csak olyan feltétellel igazolta le a Seattle Seahawks a szabadügynökpiacról, ha formába hozza magát a szezonkezdetre. Az erősen túlsúlyos játékos ezért belement abba, hogy különböző hónapokban megmérik a súlyát, és ha sikerül X font alá mennie, akkor plusz pénzekhez juthat – és ezt nyilvánosságra is hozzák. Lacy ezt kihívásnak vette anno, mára azonban belátja, hogy hiba volt.

 

 

Utálom, hogy ezt nyilvánosságra kell hozni. Nem tudok semmit se csinálni anélkül, hogy ne kapnám meg valamilyen formában, hogy kövér vagyok. Kitweetelem hogy “Milyen szép napunk van”, és az első 5 válaszban tuti lesz egy olyan, hogy “Igen, mert dagadt vagy.”, vagy még cifrább, én meg csak ülök és nem értem. Azzal, hogy nyilvánosságra kerülnek az eredmények, óriási hibát követtem el. Mert ha nem sikerülne, nagy ügy, nem kapom meg a pénzt, de így, hogy nyilvános az eredmény, csak kapom a basztatásokat Twitteren a szurkolóktól, és nem tudok szabadulni ezektől. És nekem minden egyes nap le kell futnom ezeket a köröket a negatív kommentekkel, elég fárasztó már. Nem kell nekem ahhoz záradék, hogy tudjam, hogy a jelenlegi súlyom nem felel meg a posztomnak, és pénz nélkül is tennék a fogyásomért, akkor talán nem lenne ennyi negatív kommenttel tele a Twitterem.

– mondta Lacy.

 

Lacy minden egyes mérlegelésnél 55 ezer dollárral lesz gazdagabb, ha sikerül beférnie a kitűzött súly alá, és eddig ez mindig összejött neki. A játékán azonban ez nem látszik, az első héten szenvedett a Packers ellen, míg a 49ers ellen már be sem nevezték a meccsre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!