Connect with us

Hír

Már Wilkerson jövője sincs biztonságban a Jetsnél

Szinte az összes mozdítható értékét beáldozta a Jets draftpickekért vagy a jövő évi salary cap felszabadításáért, de most már egy olyan játékos jövője is kérdéses, akinek betonbiztos szerződése van. Két maradék topjátékosa közül Wilkersontól lehet búcsút vesz a Jets jövőre.

 

 

Wilkerson még tavaly nyáron írt alá egy monstre szerződést a Jets-cel a 2020-as szezon végéig, de már a szerződés második évében felmerült a kétely a csapat felől. A klasszis védőfalembernek ugyanis nem sikerült valami jól a 2016-os idénye, a fizetéséhez képest pedig pláne nem, így ha ez nem változik a jövőben, akkor idő előtt elválhatnak útjaik. A Jetsnek ugyanis a 2018-as szezon harmadik napjáig van lehetősége arra, hogy komoly anyagi károk nélkül kivágja Wilkersont, ezután ugyanis aktiválódik majd a $16,75 milliós garantált fizetése, ami miatt nem érné meg cutolni őt. Vagyis egyszerűbben: vagy produkál egy, a szerződéséhez és tehetségéhez arányos szezont, vagy repül.

 

Utóbbit lehet nem is bánná, tekintve hogy milyen állapotok vannak most arrafelé, ráadásul a szurkolóknál sem volt tavaly népszerű, és gyakran ő volt a céltáblája az elégedetlenkedő drukkereknek. Tavaly ugyebár meg is lett büntetve azért, mert sorra késett a csapat meetingjeiről, az ilyen hozzáállást pedig nem sokáig tűri el egy csapat a legnagyobb sztárjaival sem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!