Connect with us

Hír

Martellus Bennett: Néha egy ölelés a legjobb amit adhatok

Egész Amerika Michael Bennett tegnapi videójával foglalkozik, ami sokkolta az NFL társadalmat. Rengeteg játékos fejezte ki támogatását, köztük például korábbi és jelenlegi riválisai, Colin Kaepernick vagy Eric Reid, ahogy testvére, Martellus Bennett is.

 

 

Bennett éppen testvére csapata, a Seattle Seahawks ellen készült fel a Packersnél, de a videós elemzésről kikérte magát, mert nem bírt az érzelmeivel.

 

Amíg nem mutatták meg azt a videót, a létezéséről sem tudtam. Később ki kellett jönnöm a videószobából, mert zokogni kezdtem, nagyon felzaklatott amit láttam. Nem tudom elképzelni, hogy történhetett meg ez Michaellel.

 

Később amikor egy rövid időre a sajtó rendelkezésére álltak a játékosok, természetesen mindenki Bennettet faggatta volna, de láthatóan ott is a könnyeivel küszködött.

 

 

Nagyon nehéz erről mit mondani, hiszen dúlnak bennem az érzelmek. Tudja, néha egy ölelés a legtöbb amit tehetek érte, és most is ez a helyzet. Nem tudok erre mit mondani, csak arra gondolni, hogy “Mi lett volna, ha?”. Ha csak két másodperccel előbb vagy később mást tesz, akkor lehet máshogy történt volna az egész. Én csak boldog vagyok, hogy láthatom majd a testvéremet, mert könnyen lehet, hogy erre nem lett volna lehetőségem.

 

Michael az ominózus rendőrségi eset után nem sokkal felhívta Martellust, aki épp a csapattal tartott vissza Green Baybe Denverből, aki megpróbálta lenyugtatni testvérét. Martellus elmondása szerint nagyon megijedt Michael, szinte sokkhatás alatt beszélt vele, de már jobban van. A tegnapi közösségi médiás posztját követően meg egyenesen büszke testvérére, amiért így kezeli ezt az ügyet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!