Connect with us

Hír

Marvin Lewisnak eldurrant az agya

A 0-2-vel, szerzett TD nélkül kezdő Bengals főedzője befenyítette a játékosait, hogy a támadókoordinátor Ken Zampese után az ő munkájuk kerül veszélybe, ha továbbra is szarul játszanak.

Ez nem mágia. Minden csapategységnek működnie kell. Mindannyiunk hibája Kenny kirúgása. Nem az övé, a miénk. Ezt meg kell érteniük, vagy a következő alkalommal más emberek fognak ülni a kispadon körülöttük.

Meg kell hagyni, Zampese alatt visszaesett a playhívás minősége, nem tudtak építeni a kulcsjátékosokra. A tulaj Mike Brown nem szeret edzőket szezon közben kirúgni, de most meg kellett tennie. Marvin Lewisnak sem áll túl jól a szénája, ha a 15. szezont nem hozza egyenesbe, könnyen az utolsó lehet neki a Bengals élén.

 

 

Van benne igazság, amit mond, de elég nagy szavak ezek egy olyan edzőtől, akinek a csapata 7 alkalommal jutott be a playoffba (természetesen a Browns divíziójából csak két ellenféllel kell megküzdenie, Marvin Lewis alatt évente átlag 1.5 alkalommal leverték őket), és mind a hétszer el lettek kalapálva.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!