Connect with us

Hír

Megint cserélt a Bills

A Bills komoly átalakuláson megy keresztül, hisz például elcserélték a corner Ronald Darbyt, a tavaly második körös Reggie Raglandet és a két első körbe kerülő elkapó Sammy Watkinst is. Utóbbi helyére érkezett érkezett Jordan Matthews korábban az Eaglesből, de most biztos ami biztos alapon szereztek még egy elkapót: Kaelin Clayt a Pantherstől.

 

 

Clay egy elkapó-visszahordó, bár eddig igazából nem mutatott semmit. A Bucs szerezte meg a 2015-ös draft hatodik körében, de nem érte meg a végső keretet, így előbb a Lions gyakorlócsapatában, majd pár meccs erejéig a Ravensben aktív keretében töltötte újonc idényét. Karrierje második évét is Baltimore-ban töltötte, de a szezon végén elküldték, hisz eddigi legnagyobb sikere egy 82 yardos punt return TD-volt, és nagyjából ennyi, amit el lehet mondani róla.

 

A Panthers idén igazolta le tucatjátékosként, de úgy tűnik, megérte, hisz a Clayért cserébe a Bills a corner Kevon Seymourt és egy 2019-es 7. körös picket adott. A pick mondjuk lehet, hogy értékesebb, mint a tavaly 6. körben elkelt játékos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!