Connect with us

Hír

Mike Tomlin tudja, hogy Harrison készen áll majd ha szükségük lesz rá

A Steelers a szezon kezdete előtt eldöntötte, hogy Bud Dupree és T.J. Watt lesz a két kezdő pass rusher. Ez a bejelentést kisebb meglepetést okozott, ugyanis tavaly James Harrison a kora ellenére is a csapat legveszélyesebb tagja volt, visszaesését pedig semmi nem indokolta. Ráadásul tapasztalatban sem veri senki a védelemből. Mégis mikor Dupree kidőlt, Chickillo kapta meg a helyét és nem a veterán.

 

 

Tomlin azonban nem gondolja, hogy elhanyagolnák és tudja, hogy eljöhet még Harrison ideje.

 

Bud kidőlt pár napra, Chickillo pedig készen volt a bevetésre. Két sacket szerzett az első héten ezt pedig értékelnünk kell. T.J. megsérült a második meccsen, mi pedig azt akartuk, hogy olyan álljon be, aki jól kezdte az évet. Mi nagyra tartjuk James munkásságát, tudjuk, hogy mire képes. Ő úgy érzi készen áll és eljön az idő, amikor szükségünk lesz a szolgálataira. Amikor eljön ez az idő, ő jön és leteszi ezt a várt teljesítményt. Tavaly is megtette.

 

Szerencsés helyzetben vagy akkor, amikor egy James Harrison nem jut szóhoz, mert az előtte lévők olyan jól teljesítenek hogy nincs szükség rá. Ennek ellenére tényleg szükség lehet Harrisonra, talán előbb is mint gondolnák. Watt ugyanis kisebb sérüléssel bajlódik, de játéka egyelőre kérdéses. Onnan pedig már csak egy lépés, hogy úja Harrison legyen a kezdőben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!