Connect with us

Hír

New Englandben már a csapvízért is pénz kérnek

Meglepő nyilatkozatot adott ki a New England Patriots tegnap. Azért kértek ugyanis bocsánatot, mert a Gillette stadionban dolgozó cateringesek 4,5-5 dollárért adtak el csapvizet a szurkolóknak. Történt ugyanis, hogy szokatlan meleg volt Foxborough-ban vasárnap (30 fok) és elfogytak a palackozott vizek, pedig állítólag meg is duplázták a készletet a mérkőzés előtt és a szokásos mennyiség négyszerese állt így rendelkezésre. Az egyes standok viszont nem tudtak ennyit elhelyezni, így mikor az utánpótlásra vártak, kénytelenek voltak csapvizet adni a szurkolók kérésére. Ezzel még nem is lenne baj, ha nem kértek volna el 5 dollárt ezekért.

 

 

Elnézést kérünk, ennek nem szabadott volna megtörténnie. Ez volt az első alkalom, hogy panaszt kaptunk ezzel kapcsolatban. Utána nézünk a történteknek és biztosítunk mindenkit, hogy ez soha többé nem fordul elő.

 

Nyilván lehetetlen visszafizetni a nézőknek bármit is, de a Patriots például megbecsülhetné az ebből befolyt összeget és jótékony célra ajánlhatná fel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!