Connect with us

Hír

Eltört Olsen lábfeje

A második héten sem kerültük el a súlyos sérüléseket, több fontos és kevésbé fontos játékos is szezon végét jelentő sérülést szenvedett. A két legnagyobb név a Ravens guardja, Marshal Yanda és a Panthers tight endje, Greg Olsen. Nehéz megítélni melyikük kiesése nagyobb érvágás a saját csapata szempontjából, de a szurkolók számára a látványosabb kiesés Olsené lesz.

 

 

A Panthers támadósorától, a sok skill player draftolásával, sokan azt várták, hogy majd Newtonék a két évvel ezelőtti formájukhoz térnek vissza. Ez az első két fordulóban Olsen jelenlétével is elmaradt, de a kiváló tight end sérülésével még kisebb lett az esély. Olsen a Bills elleni mérkőzésen ugyanis eltörte a lábát és az év hátralévő részét kihagyja. Olsennek pályafutása során 666 targetje volt és három egymást követő évben is elérte az 1000 yardot, ami egyetlen tight endnek se sikerült korábban.

 

A Bills elleni kínkeserves találkozón egyébként neki is gyenge mérkőzése volt, mindössze egy elkapása volt 10 yardért. További rossz hír, hogy Newton is kisebb sérülést szedett össze és bár vissza tudott menni a pályára, továbbra sem teljesen egészséges. Ne legyen igazam, de már nem is olyan távoli jövő, hogy esetleg Derek Anderson-Ed Dickson kapcsolatot láthassunk a Newton-Olsen helyett. Azt pedig nem kell ecsetelnem, hogy ezzel a rajongók mennyit veszítenek.

 

Ian Rapoport információi szerint nem ért véget a szezonja, de 6 hetet kell majd kihagynia a tight endnek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!