Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #2

 

A héten már felmagasztaltuk Tony Romot, de most még egyszer, egy darabig utoljára én is megteszem. Amit művel, illetve amit művelt eddig azzal kb. kettő szintet emelt még a kinti szakértői tevékenységen is, Magyarországról meg egészen beláthatatlan a távolság. Igaz van ott 14 év rutin is, így azért könnyebb. Aki tud angolul annak mindenképpen azt tanácsoljuk, hogyha az adott idősávban (vasárnap 19 vagy 22:25) nem a saját csapata játszik vagy nem külön valamelyik rangadó érdekli, akkor keresse ki a CBS-s meccsek sorából azt, ahol ő van. Nem fogja megbánni. Mivel a CBS-szel van szerződése, ez praktikusan azt jelenti, hogy döntően AFC-s, továbbá néhány konferenciaközi meccsen fog felbukkanni. Ezen a héten a Packers-Bengalson, a 4-ik héten pedig a Broncos-Raidersen lesz hallható.

 

Az elején érdemes figyelni: a snap előtt bemondja, hogy mi fog történni a bal oldalon, és a 16-osé (Colemané) lesz a passz, a TD. És ilyenből van egy meccsen több is. Jó, a hangját kicsit szokni kell, de aki mondjuk Premier League miatt már hozzászokott Gary Neville-hez, annak könnyedén menni fog. (Khm.)

És most a lényegre.

1. (1.) Tony Romo Kansas City Chiefs 2-0

Múlt héten ez talán még kicsit merész volt, most már sokkal jogosabb, sőt.

 

2. (6.) Atlanta Falcons 2-0

A fejlődés elvitathatatlan. Most sikerült megtartani egy 20+ pontos előnyt.

3. (3.) New England Patriots 1-1

 

Mielőtt minden drukker hurrá-optimista hangulatba kerülne, hogy ezt a Saintset sikerült milyen magabiztosan lenyomni, tekintsünk rá a legrosszabb védelmek listájára:

 

 

4. (5.) Pittsburgh Steelers 2-0

 

A schedule és Bradford kiesése egészen kedvező feltételeket teremt a formába lendüléshez. Például most is (@CHI), de aztán jöhet a Ravens elleni első csörte.

 

5. (14.) Detroit Lions 2-0

 

Ez elég nagy ugrás, de csak mert megcseréltem őket a Packersszel. Igen, ott ugyanezért lesz a jelentős zuhanás.

 

 

6. (13.) Philadelphia Eagles 1-1

 

Az NFC Eastből nem vagyok meggyőzve senkivel kapcsolatban – kivéve a Giantsről, hehe – de nekik a Dallasszal ellentétben legalább volt esélyük a héten. A Redskins meg múlt héten csak megverték 2 TD-vel, így ők nem jönnek szóba. Még.

 

7. (7.) Seattle Seahawks 1-1

 

NapiStatisztika rovat a támadófal ekézése helyett:

Jermaine Kearse TD-inek száma a New York Jetsben 2017-ben: 2

A Seattle Seahawks TD-inek száma 2017-ben: 1

 

 

8. (8.) Tennessee Titans 1-1

A héten le is meccselhetik a helycserét Wilsonékkal, és ahogy az a Hawks offense kinéz, egy 10-9-cel simán jók is lehetnek.

 

Wild Card

 

9. (9.) Oakland Raiders 2-0

 

Egy rendes erősorrendben már a top5-öt karcolnák, így viszont egyelőre beragadtak ide. Mondjuk még mindig jobban jártak, mint a Broncos, akiknek csak egy blokkal lejjebb jutott hely. Mindenesetre 5 personal foul egy meccsen? Same old Raiders.

 

10. (10.) Baltimore Ravens 2-0

 

10 kiharcolt turnover 2 meccsen? A bácsik kedvelik ezt.

 

11. (12.) Carolina Panthers 2-0

 

2-0-nak 2-0, de aki mondjuk a Bills elleni meccset látta, az azt is láthatta, hogy az offense-zel van gond rendesen. Olsen IR-en, a támadások meg még vele is döcögtek. A Saints ellen viszont talán még az ő hiánya sem fog feltűnni; Panthers elkapókat a fantasy csapatokba!

 

12. (2.) Green Bay Packers 1-1

 

 

In the Hunt

 

13. (-) Denver Broncos 2-0

 

 

14. (-) Tampa Bay Buccaneers 1-0

 

Bucs-Bears villám-összefoglaló:

 

 

15. (4.) Dallas Cowboys 1-1

 

Jó a kezdő cornerek cseréinek a cseréitől senki nem várt túl sokat, de hogy már a hírhedt támadófalat is megverjék sorozatban az azért elég váratlan volt.

 

16. (-) Miami Dolphins 1-0

Valakire még rá kell bökni az AFC-ből, szóval kizárásos alapon maradt a veretlen ‘Fins.

 

1/1 Indianapolis Colts 0-2

 

Eközben Indianaban:

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!