Connect with us

Hír

Punt returner a hét legjobbjai között

AFC

A hét támadójátékosa – Tom Brady

Nincs hét újabb Tom Brady rekordok nélkül: Brady bezsebelte huszonnyolcadik (!) ilyen címét, ezzel megelőzve Peyton Manninget. Brady a héten ízekre szedte a Saints védelmét, 447 passzolt yard és 3 TD nagy teljesítmény az irányítólegendától.

 

A hét védőjátékosa – Chris Jones

A másodéves védőjátékos újonc szezonjában összesen 2 sacket szerzett 16 mérkőzésen (11 kezdő). Ebben a fordulóban alaposan rákapcsolt: 3 sacket szerzett, 2 kierőszakolt fumble-je mellé szerzett egy interceptiont is. Utoljára 2007-ben tudott védőjátékos egy fordulón belül hasonló számokat felvonultatni. Jones így most a hét védőjátékosa lehet, az első Chiefs védőfalember, aki ezt a címet megkapja, Jared Allen 2005-ös teljesítménye óta. Aki nem félt még eléggé a Chiefs pass-rushától, az most már tényleg kezdjen el.

 

A hét speciális játékosa – Cody Parkey

Parkey első Dolphins-os meccsén rögtön a hét játékosa lett: a Chargers ellen négy sikeres mezőnygólt jegyzett, így megérdemelten szerezte meg karrierje első ilyen címét.

 

NFC

A hét támadójátékosa – J. J Nelson

A Cardinals nagyon szenvedett a Colts ellen, azonban J.J Nelson játékával végül behúzták a győzelmet. Nelson öt elkapásból 120 yardot szerzett. Élete első hét támadójátékosa címével csatlakozik Larry Fitzgeraldhoz és Roy Greenhez, azon Cardinals elkapók közé, akik szintén megnyerték a címet.

 

A hét védőjátékosa – Desmond Trufant

A Falcons cornerbackje két kulcs játékot is bemutatott a héten: lehúzta Aaron Rodgers passzát, illetve egy fumble-t is visszahordott TD-re. Elég nagy szerepet vállalt a Packers legyőzésében ahhoz, hogy ő legyen a hét védője az NFC-ben.

 

A hét speciális játékosa – Jamal Agnew

A Lions újonca a szezon során csak a speciális egységben kapott szerepet, de mondhatjuk, hogy megragad minden lehetőséget. A héten a Giants ellen egy 88 yardos punt-visszahordásból származó TD-t mutatott be a Giants ellen, amivel bebiztosította a Lions hétfő esti győzelmét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!