Connect with us

Hír

Robert Mathis edző bá’

Robert Mathis Super Bowl győztes, All Pro, hatszoros Pro Bowler és sackkirály. Mostantól pedig edző bá’, ugyanis a Colts hivatalossá is tette Mathis munkásságát, aki eddig önszántából foglalkozott a passzsiettetőkkel a csapatnál. Mostantól bizony pass rush tanácsadó a hivatalos titulusa Indianapolisban és a játékosok fejlődéséért felel.

 

Nagyon jó terápia ez, hiszen így fokozatosan szokok le a fociról. Nagyon sokat segít nekem, imádom ezt a légkört. Imádom az öltözőt, a csapatot. Nagyon jó, hogy átadhatom a tudásom a fiataloknak, szerintem mindenki nyer ezzel.

 

 

Mathis ebben a holtszezonban vonult vissza, és ahogy a Colts pass rush kinéz jelenleg, még be is férne a csapatba a 123 karrier sackkel rendelkező legenda. Ezzel a 123 sackkel nem mellesleg az all-time lista 17. helyét foglalja el Mathis.

 

A csapat főedzője, Chuck Pagano is örül a jelenlétének:

 

Meg tudja mutatni nekik a dolgokat, de jól el is tudja magyarázni: ilyen a lábmunka, ilyenek a kezek, így kell átverni a támadófalembereket és hasonlók. Nagyon jó az emberi kapcsolatokban. Szerintem kiváló edző lehet belőle.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!