Connect with us

Hír

Rodgers elajándékozza a saját jegyeit

A Lambeau Fielden minden hazai mérkőzésen telt ház van és hosszú hosszú várólista, ha valaki jegyet akar szerezni egy meccsre. Rodgers pedig egy játékos akció keretében lehetővé tetette, hogy a szurkolók nyerjenek néhány jegyet. Ezen a hétvégén azonban nem a rajongókkal mókázott, hanem a közösséget szolgálóknak adta a jegyeket.

A kétszeres MVP irányító és az egész csapat arra szólította fel a közönségét, hogy a himnusz alatt egymásba karolva álljanak, ezzel is az egységességet hangsúlyozva. Ez állt a csapat közleményében:

Szabadság, egyenlőség, elfogadás, megértés és igazság azoknak, akikkel tisztességtelenül bántak, diszkrimináltak vagy más úton bántak jogtalanul.

A Bears elleni meccsen pedig rengeteg egymást átkaroló szurkoló és a játékos énekelte a himnuszt. Így megszületett az egyenlőségért harcoló mozgalom új, a zászlót tisztelő, de a változások mellett kiálló ága. Mindazáltal az út vége messze van, de remélhetőleg így a fehér közösség számára is elfogadható formában lesz közvetítve az üzenet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!