Connect with us

Hír

Rossz Steve Smith-t jelöltek a Hall of Fame-be

A napokban közzétette a hírességek csarnoka az éves listáját, amelyen 108 játékost jelölt indulónak a következő Hall of Fame class-ba. Az elkapók között azonban felbukkant egy ismerős név: Steve Smith-é.

A legtöbbek által ismert Steve Smith Sr., vagyis a trash talk királya azonban csak tavaly vonult vissza, és a beiktatás illetve a visszavonulás időpontja között legalább 5 év kell, hogy elteljen.

Létezik azonban egy másik Steve Smith is: a 2007-ben második körös korábbi elkapó 2013-tól lenne választható a hírességek csarnokába. Egy baj van csak: ez a Smith 6 éves karrierje során mindössze 245 elkapást jegyzett, 2641 yardért. Ezek messze nem elegendőek a HoF-tagsághoz a Giants, Eagles és Rams korábbi játékosától. Külön érdekesség, hogy az nfl.com listáján Steve Smith neve mellett ott van az NYG rövidítés, ami a Giantsre utal.

Több elmélet is napvilágot látott arról, hogyan kerülhetett fel valamelyik Smith a listára. Ezek közül a leghihetőbbnek az tűnik, hogy bárki jelölhet az NFL-ben valaha játszó játékost a HoF-tagságra, ha ezt jelzi a bizottságnak.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket az ügyben, de elég biztosra vehető, hogy idén nem kerül be egy Steve Smith sem a HoF-be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!