Connect with us

Hír

Shanahan: Hoyernek ideje lenne mutatnia valamit

A 49ersnél lassan indulnak be a dolgok, de nem is azért kapott az új vezetőség 6 éves szerződést, hogy már az első évben Super Bowlba vezessék a csapatot. Mégis, Kyle Shanahan főedző nem elégedett az eddig látottakkal, élükön az irányító, Brian Hoyer teljesítményével, és szeretné, ha játékosa végre sikerre vezetné a támadósort a meccseken.

 

 

Hiába nagy támadó-guru Shanahan, csodákra ő sem képes, de azért ebből az offense-ből többet is ki lehetne hozni, ezért is szeretné, ha Hoyer végre vezérré lépne elő. A 49ers idén még nem szerzett TD-t semmilyen formában, és mindössze 4 mezőnygólból voltak képesek pontot szerezni, ami nem túl hízelgő. Hoyer ráadásul a liga végében kullog a passer ratinget tekintve (60,7), 62 passzból pedig mindössze 292 yardja van, ami szintén borzasztóan gyenge arány, ráadásul két interceptiont is dobott.

 

Szeretném, ha túllendülne ezen, és előlépne a támadósor vezérévé. Jelenleg nem túl magabiztos, de helyre kell rázódnia a csapat érdekében. Nem minden az ő hibája, hiszen a teljes offense nem teljesít úgy, ahogy azt elvárnám tőlük, de közülük Briannek kell lennie a hangadónak. Ha ő jól játszik, akkor a többiek is jól fognak.

– mondta Shanahan.

 

Túl sok idejük nem maradt rendezni a sorokat, hiszen ma már meccset játszanak a Rams ellen, ahol nem ők a favoritok. A 49ersnek 21 támadássorozata volt idén, ebből mindössze a már említett négy mezőnygól jött össze, valamint a 23 third down kísérletből csak négy alkalommal sikerült first downt elérni, nem hiába kritikus tehát Shanahan.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!