Connect with us

Hír

Sherman: A sérülésjelentések csak a szerencsejátékosoknak jók

Richard Sherman az előző két héten “kérdéses” megjelölést kapott a sérülésjelentésen, ennek ellenére minden snapet végigjátszott mindkét meccsén. A Seattle Timesnak úgy nyilatkozott, hogy

Hát úgy látszik ez a jelentés Vegasnak szól, hogy az oddsokat jól tudják meghatározni. Tehát ezzel foglalkozik a liga, amikor sérülésekről beszél. Valakinek utána kéne néznie, hogy miért mehet ez így, mert tudtommal nem egy szerencsejátékos liga vagyunk. Ezek lényegtelen dolgok. Ha valakinek fáj valamije, de játszani fog, mert kemény, akkor nem mindegy?

Az All-Pro cornerback még viccelődött is egy sort:

Figyeljétek meg, a héten is rajta leszek. Oda kell figyelni azokra a fránya beszakadt körmökre.

Ahogy ismert, tavaly a Seahawks egyszer sem jelölte Shermant sérültnek, ennek ellenére egész szezonban egy térdszalagsérüléssel játszott, ami miatt a csapat figyelmeztetést is kapott.

 

 

A helyzet az, hogy Shermannek ugyan jó meglátásai szoktak lenni, most nagy butaságot mondott. Az NFL tavaly vezette be a sérülésjelentés átalakítását, amivel a “kérdéses” kategóriába sokkal több ember esik, a korábbi kategóriák összevonásával. Innen tavaly heti szinten 33 és 92% közötti arányú játékos volt aktív a mérkőzésére. Pete Carroll ráadásul úgy fogalmazott, hogy az általa ismert focisták 99%-a kiülte volna a második hetet Sherman sérülésével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!