Connect with us

Hír

“Suggs olyan, mint Benjamin Button”

Terrell Suggs megkezdte 15. szezonját is az NFL-ben, és egyáltalán nem látszik rajta sem ez, sem hogy 34 éves. Csapattársa, Brandon Williams még odáig is elment, hogy szerinte minél öregebb Suggs, annál jobban játszik.

 

 

Suggs olyan, mint Benjamin Button – évről évre fiatalodik, és ez a játékán is meglátszik.

– mondta Williams. Az utalás ugyebár a Benjamin Button különleges élete című filmből van, ahol a főszereplő idősen születik, és ő nem öregszik évről évre, hanem fiatalodik.

 

Andy Dalton is meg tudná ezt erősíteni, hiszen a Bengals elleni első fordulós mérkőzésükön rendre terrorban tartotta őt a Ravens klasszisa, mint ahogy az egész védelem remekül szuperált, lenullázva ezzel a Bengalst. John Harbaugh-ék védelme alaposan megfiatalodott az offseason során, a front seven nagy része távozott, és csupa fiatal vette át a helyüket a kezdőben. A fiatalítás azt is eredményezte, hogy egy kicsivel gyorsabb is lett az egység, de Suggs egyáltalán nem lóg ki onnan lefelé, és tartja a fiatalokkal a tempót. Harbaugh nem győzte őt dicsérni a mérkőzés után, és örül, hogy továbbra is a csapattal van.

 

A második fordulóban a Browns ellen kell hasonló pusztítást végrehajtania.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!