Connect with us

Hír

Thomas: Remélem akkor is itt leszek még, amikor rájátszásba jutunk

Joe Thomas már 10 éve nyomja a Cleveland Brownsban és nagyon reméli, hogy még akkor is a csapat tagja lesz, amikor összejön nekik a rájátszás.

 

Emiatt tényleg aggódom. Mióta Sashi Brown átvette az irányítást, nyilván egy hosszútávú megközelítés alakult ki, ami egy fiatal játékosnak – és a csapat nagy része belőlük áll össze – nagyon ígéretes lehet, hiszen remek helyzetben vagyunk a fizetési sapkát illetően és rengeteg draft pickünk van minden évben. Miénk a legfiatalabb csapat az NFL-ben, egy csomó első- és másodéves játszik a csapatban. Nem is tudom hány játékosunk van, aki nem is ihat meg egy sört, de kezdő vasárnaponként, ami nagyon jó a jövőt illetően.

 

 

Kiváló edzői stábunk van. Szerintem Hue Jackson az egyik legjobb edző az NFL-ben és mindenképp az egyik legjobb, aki engem edzett. A puzzle darabok a helyükön vannak, most már csak az a kérdés, hogy milyen gyorsan kovácsolódunk össze és érünk össze egy rájátszás-csapattá. Én már a tizenegyedik évem taposom, messze én vagyok itt a legrégebb óta és remélem, hogy mielőbb összeállunk. Tudom, hogy nem játszhatok örökké. Eljön az idő, amikor már nem leszek itt és biztosra szeretnék menni, hogy még akkor is a csapat tagja leszek, amikor a rájátszásba jutunk és remélhetőleg a Super Bowlba is eljutunk.

 

A 0-2-es kezdés után úgy tűnik, ez még nem az ő évük lesz, de hamarosan eljöhet a Browns felvirágzása is. Thomas persze bizakodó 2017-et tekintve is.

 

Tényleg úgy érzem, hogy ez lehet a mi évünk. Már most egy nagyon, nagyon jó védelmünk van és amint Myles Garrett visszatér, meccseket fog tudni eldönteni és szerintem vele egy top5-ös védelem lehetünk az NFL-ben. Támadóoldalon is sokat fejlődünk. DeShone Kizer minden egyes héten sokat fejlődik újoncként és nagyon gyorsan tanul.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!