Connect with us

Hír

Tom Brady újabb rekordja

Miközben rengeteget beszélünk arról, hogy Brady nem a rekordokat kergeti és hogy a csapat érdekei, az egyén felett állnak nála, azért szép lassan sikerül neki pár kategóriában az élre kerülnie. Ez nem zárja ki, azt hogy tényleg nem érdeklik a rekordok, de teljesítménye mégis a magasba emeli egyéni statisztikákban is. A hétvégi, Saints elleni mérkőzésen újabb rekordot állított fel.

 

 

Ez volt ugyanis az 52. olyan mérkőzése, ahol legalább három touchdown passzt osztott ki, miközben nem adott el labdát. Eddig holtversenyben álltak az élen Peyton Manningel. A mérkőzésen egyébként 447 yardot passzolt 76.9%-os pontossággal és győzelemre vezette csapatát. Lehet, a Saints nem a legjobb értékmérő, de a kötelező győzelmeket is be kell húzni, ez pedig szép fordulat volt, a múlt heti rozsdás teljesítmény után.

 

Miközben mi végig a Patriots csapatstatisztikáiról beszélünk, szép lassan az egyéni mutatókban is az élen jár a Patriots irányítója. Ennek a karriernek pedig még koránt sincs vége, így tovább lehet gyűjteni a szebbnél szebb címeket. Jövő héten a Texans a soros ellenfél és bár a védelem sokkal jobb, mint a Szenteké, a két kezdő corner kisebb sérülése nem sok jót ígér a Houstonnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!