Connect with us

Hír

Tyreek Hill büntetésre számíthat!

Nagy meglepetésre borsot tört a Kansas City Chiefs a címvédő orra alá a nyitófordulóban, és idegenben sikerült két vállra fektetniük a Patriots csapatát. A győzelemhez Tyreek Hill is sokat tett hozzá, aki nem emiatt, de büntetésre számíthat a ligától.

 

 

Hiába vagyunk túl a No Fun League-en, még mindig akadnak olyan dolgok, amiket a Liga nem tűr el, például az ellenfél cukkolása, vagyis a taunting. Hill a 75 yardos TD-jénél ugyanis egy béke jelet mutatott (valószínűleg az utána loholó védőknek) mikor még be sem ért az endzone-ba, ez pedig szabálytalannak minősül. A bírók nem dobtak rá zászlót, pedig a szabály szerint kellett volna, így a liga utólag bünteti majd meg a másodéves játékost.

 

Azt nem tudni, hogy mi és mekkora büntetése lesz, valószínűleg majd egy csekk lesz amit az NFL-nek kell befizetnie a jövő hét folyamán. Az ünneplésben szabad(abb) kezet kaptak a játékosok, de valamiből továbbra sem enged a Liga, és ezzel szeretnék megértetni a játékosokkal, hogy hol van a határ, ameddig elmehetnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!