Connect with us

Hír

Watson kezd a Bengals ellen – a szülinapján

Ugyan Bill O’Brien nem jelentette be hivatalosan, Ian Rapoport információi szerint DeShaun Watson kezd a második forduló csütörtök esti rangadóján a Texans csapatában. A szezont Tom Savage kezdte meg kezdő irányítóként, de azt mindig is tudni lehetett, hogy csak idő kérdése, amíg az első körös újonc átveszi a helyét. Ennél több időre számítottunk, de Savage nagyon gyenge volt egy borzasztó fal mögött a Jaguars ellen és a második félidőben már Watson kapott szerepet.

 

 

Watson sem játszott túl jól, azonban egy ilyen pocsék támadófal mögött a szoborként a zsebben álló Savage-nek semmi esélye nincs, Watsonnal legalább a menekülések esélye megvan a támadósorban. Ne várjunk hatalmas meccset a rookie-tól, hiszen rövid héten kell felkészülnie, idegenbe utazik egy olyan csapathoz, akit az első héten kis túlzással megaláztak (megalázták magukat), így változtatni szeretnének, miközben a Texans fala majdhogynem a Seahawkséval vetekszik Duane Brown holdoutjával, és az első fordulóhoz képest a kezdő jobb oldali guard Jeff Allen is kiesett.

 

DeShaun Watson a kilencedik kezdő irányító lesz a Texansban 2014 óta (Bill O’Brien első szezonja óta főedzőként), ez pedig a legtöbb ez idő alatt. Igen, még a Brownsnál is több. Nagy nap lesz ez egyébként az újoncnak, aki épp csütörtökön ünnepli 22. szülinapját. Kérdés, hogy csapattársai és a Bengals játékosai mivel ajándékozzák meg az ifjoncot.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!