Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – LeGarrette Beast

A Philadelphia Eagles csapata a tavalyi évben, és igazából az idei szezon első két meccsén is szenvedett a futójátékkal, nem tudtak rendesen haladni és a fő futójukat sem találták. Aztán valami szinte varázsütésre megváltozott és a Giants ellen 193 yardot, a Chargers ellen pedig 214 yardot tettek fel a táblára és jelenleg a harmadik legtöbb futott yardot átlagolják az NFL-ben. 

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 

 

A Chargers ellen konkrétan akkor is ment a futás, amikor mindenki tudta, hogy futni fognak. Két pontos előnyben, 6:44-gyel a vége előtt indított támadást az Eagles és nyilvánvaló volt, hogy futni fognak, hogy öljék az órát. És működött! Konkrétan az összes maradék időt lepörgették, two minute warningostul, Chargers időkérésestől, mindenestül. Igazán impresszív volt.

 

Ugyan a negyedik negyedből, de egyel korábbi drive-ból hoztam most egy játékot, amit kivételesen nem én saját kézzel videóelemeztem, hanem a zseniális Fran Duffy videóját hozom nektek, ő sokkal szebben oldja meg, mint én, így feleslegesnek tartottam egy csúnyább verziót összerakni.

 


A play során több dolgot érdemes megfigyelni.

 

  1. Ez egy zónablokkolási séma, az Eagles ezt használja nagyobb részt az atletikus falembereinek köszönhetően.
  2. A double blockok tökéletesen vannak végrehajtva. Messze nem ez a legnehezebb blokkolási forma, hiszen ketten vannak egy védő ellen valójában, de ettől még sallangmentesen megoldotta a Peters-Wisniewski és a Kelce-Brooks páros is a feladatát.
  3. Agholor a slotból elindul a szél felé, ezzel a slot cornert kivéve a játékból.
  4. Zach Ertz egy elképesztően gyönyörű cut blockot hajt végre, amivel konkrétan két embert vett ki a játékból, köztük Joey Bosát. Ennél jobban ezt nem lehet csinálni. Mindeközben emlékezzünk vissza a Seahawks múlt heti ötös cut blockjára egy játékon belül… Azok is ennyire jól lettek végrehajtva?

Aztán csak élvezzük Beast Blountot (vagy LeGarrette Beastet, ahogy jobban tetszik), ahogy lenyom mindenkit és 68 yardot nyargal a pályán.

 

[/ppp_patron_only]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!