Connect with us

Hír

A bírói kar a Patriots ellen van

A vasárnapi 33-30-as hazai vereséggel végződő Carolina Panthers elleni mérkőzésen a Patriotsra összesen hét zászlót dobtak, amiből 55 yardot szerzett a vendég gárda, míg Kuechlyékre mindössze egyszer fújtak büntetést 33 yardért.

 

 

A hét büntetésből kettő támadó pass interference volt – egyszer Gronkowskit, egyszer Amendolát érezték vétkesnek a bírók. Erre reagálva Tom Brady egy hétfői rádióműsorban elmondta, hogy szerinte a bírók az utóbbi mérkőzéseken elég szigorúak velük szemben. A Patriots iránytója azt is elmondta, hogy fogalma sincs mit lehetne csinálni, hogy az ilyen véleményes fújások elkerülhessék őket, de a lényeg, hogy túl kell lépni ezeken.

Brady hasonló választ adott arra a kérdésre is, ami a Jerome Bogerrel való közös múltat firtatta.

Csak ismételni tudom magam, túl szigorúak voltak velünk szemben. Az eddigi meccseinken folyamatosan jóval több zászlót dobnak ránk a játékvezetők, mint ellenfelünkre. Először rá kell jönnünk arra, hogyan kerüljük el ezeket. Ha nem kapunk fújást, attól függetlenül ki kell menni a pályára és jobban játszani, mint korábban. Semmi másról nem szól az egész, mint hogy tegyük a dolgunk. Mindannyian. Erre képesek vagyunk.

A „Do your job.” már jó ideje a csapat egyik mantrája, idén pedig a 2-2-es nyitányt követően nem csak hangoztatni kell ezt, hanem meg is valósítani. Pláne akkor, hogyha továbbra is ekkora bírói ellenszélben kell teljesíteniük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!