Connect with us

Hír

A Browns már új GM után kutat

A nyeretlen, 0-6-tal álló Browns – akik a tavalyi év kezdete óta 1-21-es mérleget tudnak felmutatni – a jelek szerint ismét új irányba mozdulna el és elkezdték keresni a csapat jövőbeli general managerét, ugyanis több forrás szerint is megkerestek már néhány jelöltet azzal kapcsolatban, hogy csatlakozzanak a front office-hoz.

 

A Brownsnak jelenleg nincs kimondott general managere, de a franchise-t Sashi Brown irányítja, aki a “Futball Műveltekért Felelős Igazgató” címet kapta. Brown egy ügyvéd foglalkozását tekintve, aki sosem dolgozott játékosmegfigyelőként. A csapat “Stratégiai Vezetője” Paul DePodesta, aki korábban nem dolgozott focicsapatnál – őt a Moneyball című filmből és könyvből ismerhetjük, mint az Oakland Athletics asszisztens general managerét.

 

 

Az újdonság varázsa nagyon sokat segített a Browns új, analitikus szemléletével és annak megítélésével kapcsolatban, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy csődöt mond a Moneyballnak csúfolt filozófia. Személy szerint én is jó iránynak tartottam a Brownsét, azonban egyre inkább át kell álljak a túloldalra és bírálnom kell őket. A Brownsnak olyan emberekre van szüksége a vezetésben, akik értenek a focihoz és nem csak a számokhoz. Olyan ember kell a csapat élére, aki volt játékosmegfigyelő és nagyon jó szeme van a tehetségekhez.

 

A Brownsnak két meccse van még a pihenőhét előtt, a másodikat Londonban játsszák és sok esetben egy Londonból hazafelé tartó repülőúton szokott megfogalmazódni a kirúgás gondolata a tulajdonosok fejében. Ez utóbbi természetesen csak spekuláció, nem tudni, hogy tervez-e a Browns már szezon közben váltani. Illetve azt sem tudni, hogy Brownt és DePodestát is lecserélnék-e, vagy csak egyiküket, de az is előfordulhat, hogy még egy embert kineveznek vezetői pozícióba és mindketten megtarthatják állásukat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!