Connect with us

Hír

A Browns újjáépítésének még nincs vége

Ha annyi dollárja lenne a Browns szurkolóinak, ahányszor ezt hallották 1999 óta, mikor a csapat visszatért az NFL-be… Ha nem volt elég sokatmondó az idei 0-4-es kezdés, akkor Sashi Brown, a csapat EVP-je kimondta és megerősítette, hogy még csak az út elején járnak:

 

Az újjáépítésnek még nincs vége. A fejlődés nem megy egyik pillanatról a másikra. Csalódottak vagyunk a szezon elejével kapcsolatban, de van még idén 12 lehetőségünk és úgy készülünk, hogy mind a 12-t megnyerjük.

 

 

A Browns jelenleg 1-19-es mérleggel rendelkezik az új rezsim alatt, de állítólag a csapat tulajdonosa, Jimmy Haslam realista az újjáépítéssel kapcsolatban és egyelőre türelmes a stábbal szemben. Kis optimizmusra adhat okot a barnáknak, hogy Myles Garrett a hétvégén bemutatkozhat, illetve lassan visszatérhet Jamie Collins és Danny Shelton is a védelembe.

 

Abba a védelembe, amelyik a legtöbbet blitzel idén (42,5%), és amelyik ehhez képest a legrosszabb arányban képes nyomást helyezni az ellenfél irányítóira (26%). Persze a támadósor is tele van problémákkal, Kizer nem játszik jól, a passzainak kevesebb, mint 50%-a ér célba, de persze az elkapói sincsenek segítségére.

 

Év elején azt hihettük, látható a fény az alagút végén, azonban vissza kell térni oda, hogy rengeteget kell még fejleszteni a csapaton és ismét lehet majd a draftról építkezni, ahol jelen állás szerint övék az 1/1 és az 1/12-es pick is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!