Connect with us

Hír

A Chargers a szarból hozta vissza, mégpedig Bosa és Ingram hátán

Igaza lett Riversnek: a 0-4-es kezdés után (amiből hármat is legfeljebb 3 ponttal vesztettek) elkezdték oktatni a népeket, és miután két szoros meccsen behúztak egy győzelmet a Giants és a Raiders ellen, kinullázták a Broncost. A feltámadásban legnagyobb szerepe talán a liga egyik, de jelenleg akár “a” legjobb passzsiettető duójának van, ugyanis Melvin Ingram és Joey Bosa neve garancia az összeszart QB-nadrágokra. Bosa félelmetesen okos, nagyon jól tud ütemet váltani, és nem az irányító helyét támadja, hanem az irányítót magát.

A Denver elleni győzelemben is nagy szerepe volt a két tehetségnek. Összesen 70 snapen kellett terrorizálniuk az irányítót, ebből tizenháromszor tudtak nyomást helyezni Siemianre. Bosa ötször siettette a passzt, kétszer vitte földre, míg Ingram négy siettetés és egy sack mellett egy ütést is összehozott. Ez azt jelenti, hogy Siemian a 35 passzkísérletének közel negyven százalékán nem tudott teli erőből a dobásra koncentrálni, mert vagy sietnie kellett, vagy a földön feküdnie.

 

 

A fenti jelenetsor megmagyarázhatatlan. A Chargers ugyanazt csinálta a Denver ellen, amit ők is évek óta mindenki mással. A csapat negyedik a sack-ranglistán, és csupán a Jaguars Campbell-Ngakoue párosának van több sackje, mint Ingramnek és Bosának – egy féllel. Kell is, mivel a védelem egésze az egyik legrosszabbul fogja a futást – vagyis pont, hogy nem fogja. A speciális egység pedig nagyon nem könnyíti meg a dolgát Riversnek, Ingramnek, és Bosának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!