Connect with us

Hír

A divíziórangadók még sokat fognak számítani Kizernek

Ugyan nem nyújtott kifejezetten értékelhető teljesítményt tegnap Kizer, mégis bizakodó. A Browns bízott benne, és első meccsén azonnal a Steelers-szel szemben nyert tűzkeresztséget. A negyedik héttel viszont már mindegyik divízióriválisával játszott már, ami számára nagyon sokat jelent.

Az a keménység, ami ebben a divízióban van, jól fog még jönni, más mentalitást ad. Ez a keménység a foci valódi értelme. Amikor három jó védelem ellen játszol, évente kétszer is, az egy olyan hozzáállást teremt, amivel más csapatokat teljesen odaverhetsz. Ezek a tapasztalatok motiválnak minket, hogy amikor kilépünk a divízióból, akkor sikeresek lehessünk.

A Browns persze egyszer már kinézett az AFC North-ból, és kaptak is egy pofont a Coltstól. De Kizer nem csügged az 53%-os, 3TD/7INT-es teljesítménye ellenére sem. Abban igaza van, hogy ha ezek az élmények nem törik meg őt (ahogy a Texansban szétverették például David Carrt), tényleg sokat tanulhat. Tony Dungy, a kétszeres SB-győztes edző, is elmondta, hogy minden fiatal irányítónak van egy fejlődési plafonja, de nem padozással fog eljutni oda. Akármi is lesz Kizerből, játszva gyorsabban jön ez el, és ezt Hue Jackson is tudja. Dungy mellesleg borzasztónak tartja, hogy egy irányítóéhes csapat, mint a Bears, nem játszatja Trubisky-t.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások