Connect with us

Hír

A Giants vezetősége támogatja McAdoo-t

A New York Giants talán a szezon egyik legnagyobb csalódását szolgáltatja. Ebben pedig az egyik legnagyobb bűnös, a főedző Ben McAdoo. Nem csak hogy nem tudja motiválni a játékosait, de nem is igazán van elképzelése arról mit szeretne játszatni a csapatával. Ezen kritikák alól, a szép Denver Broncos elleni győzelem sem menti fel.

 

 

A Giants szurkolók nagy része így nem csoda, hogy az ő fejét venné a leghamarabb és már maga az NFL társadalom sem tekint rá valamirevaló főedzőként, de pont onnan kapja meg a türelmet és támogatást ahonnan a legfontosabb. A Giants vezetőségétől.

 

A társtulajdonos Steve Tisch ki is használta a vasárnapi győzelmet és McAdoo segítségére sietett.

 

Vasárnap tesztelve lett a vezetőedzői poszt. Szerintem McAdoo kiváló munkát végzett. Megmutatták végre, hogy képesek nyerni. Nagyon élvezetes mérkőzés volt ez számomra. A meccs után az egész öltöző boldog volt. Szerintem McAdoo tudja hogy mögötte áll a vezetőség.

 

Egy dologban tényleg jót cselekedett McAdoo. Lemondott a playhívásokról és azt az offensive koordinátor, Mike Sullivan kezébe adta. Ez egyelőre elég is volt egy sikerhez, na de elég lesz a folyamatos jó teljesítményhez is?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!