Connect with us

Hír

A Jets újoncai alig várják a Gronkkal való találkozást

A hatodik játékhéten a New England Patriots is elveszti a 2017-es “csoportmeccs szüzességét”, méghozzá a MetLife Stadiumban a Jets ellen. A zöldek két újonc safetyje, Jamal Adams és Marcus Maye először nézhet farkasszemet Rob Gronkowskival, amire már nagyon régóta vágynak.

 

 

Bár Gronk kihagyta a Patriots múlt heti mérkőzését a Buccaneers ellen, az azóta eltelt 10 nap elég volt ahhoz, hogy felépüljön sérüléséből, a Jets ellen már nincs akadálya a pályára lépésének. Normális esetben ennek az aktuális ellenfél nem örül, de a Jets két újonca már tűkön ülve várja, hogy a liga legjobbja ellen is megmutathassák tudásukat.

 

Ez lesz az első alkalom, hogy ellenük játszhatok. Eddig csak a TV-n keresztül csodálhattam őket, most pedig már ellenük kell bizonyítanom, hátborzongató érzés! Úgy kellene kezelnem mint mindegyik meccset, de egyszerűen nem lehet, hiszen maga Tom Brady és Rob Gronkowski fog velem szembe jönni. Gronkra nincsenek szavak, elképesztő tight end, akinek nincs gyenge pont a játékában, igazi kihívás őt lenullázni 60 percen át. Én mindenesetre meg szeretném próbálni, erre készültem egész héten.

– mondta Maye.

 

Jamal Adamsből hasonló reakciókat vált ki a vasárnapi összecsapás.

 

Ez olyan lehetőség, ami másnak csak egyszer adódik meg az életében, én pedig minimum kétszer is meccselni fogok velük. Gronkowski egy legenda, akinek már most bérelt helye van Cantonban, nem véletlenül. Elkapó szinten képes megfutni minden route-ot, hihetetlenül erős, nem lehet elsőre a földre vinni. Mindenképpen ki kell őt vennünk a játékból ha nyerni szeretnénk.

 

A Jets egyelőre úgy tűnik belenyúlt a tutiba a két újonccal, akik a mi 10 legjobban teljesítő újonc védő listánkra is befértek. Adams 93, Maye 29 yardot engedett eddig coverage snapek során, de Gronkowski teljesen más szintet képvisel mint az eddigi ellenfeleik, akit egy Eric Berry szintű klasszis tudott eddig féken tartani 2017-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!