Connect with us

Hír

A Jetsnél úgy vélik, hogy ideje lenne tisztelni őket

Zsinórban második győzelmét aratta a potenciális 1/1 jelölt New York Jets, amivel immáron 2-2-es mérleggel áll, hasonlóan például a címvédő New England Patriotshoz. Természetesen messzemenő következtetéseket nem kell levonni, de lassan a szezon harmadához érve annyi győzelmük lehet, mint amit a szezon előtt sokan jósoltak nekik – éppen ezért kiérdemelnék a tiszteletet.

 

 

Morris Claiborne, a csapat idén igazolt cornerbackje és Robby Anderson elkapó is osztja ezt a nézetet. Claiborne szerint már most kettővel több győzelmet szereztek annál mint ahogy elkönyvelték őket szezon előtt, Anderson ennél kicsivel bővebben fogalmazott.

 

Sok csavar volt a legutóbbi meccsünkön, de a csapat erősségét jelzi, hogy ez nem volt ránk hatással, és nem estünk össze. Úgy gondolom bizonyítottunk mindenkinek aki leírt minket mikor még meccset sem láttak tőlünk, és ezek az emberek hirtelen tisztelni kezdtek minket. Hosszú még a szezon, és nem szeretnénk két győzelemmel beérni!

 

Rex Ryan mondta korábban, hogy ez a Jets nem olyan reménytelen mint ahogy azt sokan gondolják, és eddig erre utaló jeleket tapasztalhatunk tőlük. A csapatnál persze még nem kezdik el árulni a jegyeket a playoffra, de megvan az esélyük arra, hogy pozitív mérlegűek legyenek öt fordulót követően, hiszen az eddig nyeretlen Browns ellen lépnek pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!