Connect with us

Hír

A liga legrosszabb safetyje a Panthershöz került

Volt idő, amikor csapatok tolongtak azért, hogy az egyik legjobb szabadügynök safetyt magukhoz csábítsák. Végül a Saints tette a legjobb ajánlatot, amire csúnyán ráfizetett. Jarius Byrd kap azonban még egy esélyt, hogy megmutassa, mit is tud valójában.

Byrdöt a Panthers igazolta le azután, hogy z egyik kezdő safety, Kurt Coleman jó pár meccsen nem fog tudni játszani. A playbookot nem ismervén valószínűleg egyelőre mélységnek hozták, de ha az előtte lévők rosszul játszanak, könnyen kaphat szerepet a veterán játékos. Külön érdekesség, hogy Byrd igazolásához egy másik Byrd-öt, az elkapó Damien Byrd-öt tették sérültlistára.

Byrd a Billsben a liga legjobb safetyjei közé tartozott, 3 Pro-Bowl részvételig is eljutott. A Saintsnél ezután nagy pénzért leigazolták, ahol borzalmasan játszott – már ha egyáltalán egészséges volt. A Saints sokáig nyögte a szerződésének terheit, az idei offseasonben sikerült megszabadulnia játékosától a csapatnak. A szezon során a Panthers még egyszer találkozik majd a rivális Saints-szel, így akár revansot venni is lesz lehetősége a korábbi pro-bowlernek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!