Connect with us

Hír

A Texans játékosai tüntetni fognak ma este

Áll a bál a Houston Texansnál, miután a csapat tulajdonosa igen csípős megjegyzést tett azon játékosok felé, akik a himnusz alatt nem tetszésüket fejezik ki. A csapaton belül ez hatalmas pusztításhoz is vezethet, aminek az első jele, hogy a játékosok tiltakozni fognak a Seahawks elleni meccs előtt.

 

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mit is terveznek a játékosok, de az biztos, hogy közösen fogják véghez vinni. Bob McNair próbálta menteni a menthetőt, hivatalos közleményben kért elnézést, valamint a csapat szombati seattle-i landolását követően szinte azonnal megbeszélést hívott össze, de úgy tűnik ez a játékosok szándékán nem változtat. A találgatások szerint a himnusz alatt az alábbi esetek a legvalószínűbbek:

  • mindenki letérdel;
  • felemelik az öklüket;
  • ki se mennek a pályára;
  • leszedik a Texans logót a sisakjukról.

 

A szurkolók természetesen idegbajt kaptak, hogy egy ilyen fontos meccs előtt kellett kiderülnie ennek a nyilatkozatnak, aminek másnapján például DeAndre Hopkins le se ment az edzésre, de a csapat többi tagjának is úgy kellett könyörögni, köztük a nemrég visszatérő Duane Brownnak is. Amikor már örültünk, hogy talán lecsengenek az indulatok a téma körül, akkor sikerült újból beindítani azt, gg McNair.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!