Connect with us

Hír

Anderson: A Giants szétrúgta a seggünk

A New York Giants meglepetésgyőzelméről már sokat beszéltünk az elmúlt két napban. Arról azonban talán kevesebbet, hogy a győzelmet úgy sikerült kiharcolniuk, hogy az első négy mérkőzésén remeklő C.J. Andersont 17 yardon tartották, ami kétségtelenül kulcs volt a sikerhez.

 

 

A Broncos támadójátéka többek között azért éledt fel mély álmából az első mérkőzéseken, mert Anderson visszavette az elsőszámú futó posztot és az ő segítségével tudott haladni az offense. Az egyik legjobb yard/carry átlaga volt a futónak, ráadásul az egyik legjobban blokkoló játékos is volt a posztján. Most azonban csődöt mondott és ezen nem is tudott szépíteni nyilatkozatában.

 

Szétrúgták a seggünket. Tömören és egyszerűen. Rossz megvalósítás, rossz játék volt a részünkről. Szörnyű teljesítmény volt. A támadójáték minden elemében katasztrofálisak voltunk. Én személy szerint vállalom, hogy rendkívül rosszul játszottam. Egyszerűen nem sétálhatunk csak ki úgy, hogy már meg is nyertük a mérkőzést.

 

Nyilatkozatával a csapat linebackere, Brandon Marshall is egyetértett.

 

Nem játszhatunk még egyszer ilyen haloványan. Tudom, hogy mindenki készen áll a jövő heti mérkőzésre, ezt gyorsan el kell felejtenünk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!